Happy clients

8 Kilo kwijt en een rustige buik


Kilo's door de overgang Via een kennis kwam ik bij Fuego terecht. De overgang heeft mij de nodige kilo's bezorgd en het lukte mij niet om af te vallen bij een gewone diëtist. Zoals het dan gaat, laat je het voor wat het is en kom je nog meer kilo's aan. Ook had ik vaak buikpijn van het eten.

Enthousiast en passievol Over De Fuego Methode en Marloes kan ik alleen maar lovend zijn. Marloes luistert heel goed naar wat jouw lichaam nodig heeft. Enthousiast en passievol motiveert ze je om door te gaan met afvallen. Ook kijkt ze welke supplementen nodig zijn en heeft ze mij geholpen de maagzuurremmers af te bouwen. 8 kilo kwijt Na 3 maanden heb ik mijn doel bijna behaald: 8 kilo kwijt en een rustige buik. Mijn doel is 10 kg afvallen. Deze laatste 2 gaan mij zeker ook lukken! Ik voel mij veel fitter en gezonder. Dank je wel Marloes.
Yvonne
64 jaar

Overgang en gezond afvallen gaan wél samen


Overgang en gewicht
Door onder andere de overgang was het heel erg moeilijk voor mij om mijn gewicht op peil te houden. Ook had ik last van mijn darmen, vaak had ik een opgeblazen gevoel. Ik wilde leren om op een verantwoorde, uitgebalanceerde manier te eten en ook tegelijkertijd mijn hormoonhuishouding in goede banen leiden.

Verwijzing huisarts
De huisarts heeft me naar een diëtist doorverwezen en zo ben ik bij Fuego terecht gekomen. Judith was mijn diëtist. Vanaf het begin voelde ik me daar thuis, gewaardeerd en begrepen. Resultaten

In een half jaar tijd ben ik 8 kg kwijt geraakt en daarnaast zijn mijn darmen rustiger geworden. Ik heb met heel veel plezier deelgenomen en heb onder Judith’s goede begeleiding echt fantastische handvatten en richtlijnen gekregen. Hiermee kom ik goed vooruit en ik ben ervan overtuigd dat het me zal lukken om dit zo voort te zetten. Het is echt een aanrader als je wilt leren om op een verantwoorde manier af te vallen. Wat jullie doen is echt super, bedankt voor alles!
Inge
56 jaar
Een dieet werkt niet, onze methode wel :-)Met deze 10 principes verandert je leven en zie je er stralend uit!

Ontvang het e-book met de 10 Food principes en verander blijvend je leven! Leer in no time wat een gezond en volwaardig eetpatroon is. Met eenvoudige en healthy recepten die je zo op tafel zet. 

Ik gun jou ook een gezond en zorgeloos leven!