Back to Cursus
De Fuego Methode online | 12 mnd
0% Complete
0/0 Steps
-
Welkom bij de Fuego Methode!
-
Doelen stellen en gedrag veranderenMaak een Overwinningsplan5Onderwerpen
-
Nieuwe gewoontes aanleren, versterken en stabiliseren
-
VoedingHoe werkt de bloedsuikerspiegel
-
10 Principes van de Fuego Methode
-
Slim organiseren en tijd besparen4Onderwerpen
-
Schuilnamen van suiker
-
Van micro tot macro
-
Macro's nader bekeken
-
Ayurveda: welk type ben jij en wat kun je hiervan leren
-
Stress managementOntdek wat stress doet met jouw gewicht en energie
-
Ademen: De verborgen kracht van ademhalen8Onderwerpen
-
Kennismaken met je ademhaling
-
Persoonlijk verhaal: kennismaking met de ademhaling door Steven Zwerink
-
Oefening: hoe adem je nu? BOLT test
-
Je stress verlagen en spijsvertering verbeteren met coherent ademhalen
-
Jouw spijsvertering en je autonome zenuwstelsel
-
Leer hier alles over een slechte nervus vagus zenuw die kan leiden tot stress- en burnoutklachten
-
De chemie van ademhalen en een oefening om je CO2 tolerantie te verbeteren
-
De verborgen kracht van ademen: 3 tips en 3 sheets
-
Kennismaken met je ademhaling
-
De kracht van goede slaap8Onderwerpen
-
Meer bewegen: Move and burn your fat!
-
Koud douchen: waarom zou je?2Onderwerpen
-
Eetgedrag beheersenMoeilijke Momenten
-
Verleiding Eten incl test
-
Emotie Eten deel 1
-
Emotie Eten deel 2
-
Emotie Eten deel 3
-
DarmenRust in jouw buik
-
Blije buik
-
Recepten en maaltijdenPower Meals: 30+ gezonde recepten
-
De Fuego Methode (ebook met 14 dagen mealplan)
-
Fuego on the Road: 20 verrassende gerechten uit 8 landen9Onderwerpen
-
BonusHelp ik val niet af!
In de onderstaande video leer je de Fuego visie op macronutriënten , een verdieping in verzadigde en onverzadigde vetten en welke vetten dus goed zijn om te eten
Veel succes met het kijken van de video!
Overzicht van de inhoud van de video
De Fuego visie op macronutriënten 0 → 24.50
- Macro nutriënten – verouderde theorie
- Macro nutriënten – de Fuego visie
- Wat vinden onze genen fijn?
- Koolhydraten: oertijd, tegenwoordig, praktisch advies
- Eiwitten: hoeveel eiwit heb ik nodig?
- Vetten
Verdieping verzadigde en onverzadigde vetten 24.50 → 48.37
7. Verzadigde vetzuren
8. Onverzadigde vetzuren
9. Verhouding omega 3 en 6
10. Plantaardige EPA/DHA
Welke vetten zijn dus goed om te eten 48.37 → 50.29
11. Welke vetten zijn dus goed om te eten