Post List

25 January 2017

Voorgoed afscheid genomen van maag- en darmklachten!

Ik ben Mireille (22) en ik had al anderhalf jaar enorm last van maag- en darmklachten. Ik wist mij geen raad meer en besloot om naar een diëtist te gaan. Hierdoor kwam ik terecht bij Marloes. Woensdag 30 november 2016 had ik mijn eerste afspraak bij Fuego. Tijdens dit intakegesprek heb ik mijn klachten met Marloes gedeeld.

Te veel suikers
Marloes vermoedde dat ik te veel suikers binnen kreeg in mijn eetpatroon. We hebben samen een ander eetschema samengesteld, waar minder tot geen suikers in voor kwamen. Aangezien de klachten zo heftig waren, hebben we in overleg besloten dit tijdelijk te ondersteunen met een orthomoleculair middel.

Resultaat
Na 3 weken kwam ik terug en ik had veel minder tot geen last meer van maag- en darmklachten! Ik vind het echt een wonder! Dit had ik niet zo snel verwacht. Door de darmwanden op te bouwen en een aangepast eetpatroon aan te houden, zijn mijn klachten zo goed als verdwenen!

Dankbaar
Ik ben Marloes erg dankbaar, het resultaat is geweldig en ik had zelf nooit tot zo’n goed resultaat kunnen komen! Ik wist zelfs niet dat suikers dit konden aanrichten… Op naar een gezond 2017, zonder maag- en darmklachten.

   Terug