Back to Cursus

De Fuego Methode online | 12 mnd (new)

0% Complete
0/0 Steps
  1. Welkom bij de Fuego Methode! (12 mnd)
  2. Handleiding voor zelfstandige deelnemers (12 mnd)
  3. Maak een Overwinningsplan (12 mnd)
    5Onderwerpen
  4. Nieuwe gewoontes aanleren, versterken en stabiliseren (12 mnd)
  5. Planning eetschema (12 mnd)
  6. Hoe werkt de bloedsuikerspiegel (12 mnd)
  7. 10 Principes van de Fuego Methode (12 mnd)
  8. Slim organiseren en tijd besparen (12 mnd)
    4Onderwerpen
  9. Schuilnamen van suiker (12 mnd)
  10. Van micro tot macro (12 mnd)
  11. Macro (12 mnd)
  12. Ayurveda: welk type ben jij en wat kun je hiervan leren (12 mnd)
  13. Ontdek wat stress doet met jouw gewicht en energie (12 mnd)
  14. Ademen: De verborgen kracht van ademhalen (12 mnd)
    8Onderwerpen
  15. De kracht van goede slaap (12 mnd)
    8Onderwerpen
  16. Meer bewegen: Move and burn your fat! (12 mnd)
  17. Koud douchen: waarom zou je? (12 mnd)
    2Onderwerpen
  18. Moeilijke Momenten (12 mnd)
  19. Verleiding Eten incl test (12 mnd)
  20. Emotie Eten deel 1 (12 mnd)
  21. Emotie Eten deel 2 (12 mnd)
  22. Emotie Eten deel 3 (12 mnd)
  23. Rust in jouw buik (12 mnd)
  24. Blije buik (12 mnd)
  25. Power Meals: 30+ gezonde recepten (12 mnd)
  26. De Fuego Methode (ebook met 14 dagen mealplan) (12 mnd)
  27. Fuego on the Road: 20 verrassende gerechten uit 8 landen (12 mnd)
    9Onderwerpen
  28. Help ik val niet af! (12 mnd)
  29. Inspiratie (12 mnd)
Bezig met cursustraject
Les 30, Onderwerp 1
Bezig met cursustraject

Iran Copy

Les Progress
0% Complete

Verse hummus, Qa'meh, geroosterde aubergines, een verse salade en zilvervliesrijst op een Perzisch tapijtje

In deze video leer je de volgende vijf gerechten maken:

#Zelfgemaakt hummu
met knoflook, wortelen en bleekselderij

#Zilvervliesrijst
met zwart bonen en granaatappel

#Qa’meh
heerlijk Perzisch rundergehakt met vijgen en veel groenten

#Salad Shirazi
verse salade van komkommer, tomaten en peterselie

#Geroosterde aubergines
met een topping van olijflolie, peper en zout