Hartige eimuffins

Ingrediënten

1 ui
2 tenen knoflook
2 tomaten fijn gesneden
2 wortels fijn gesneden
1 stengel bleekselderij
1/4 stuk bloemkool (of ander restje groenten)
100 gram parmazaanse kaas (optioneel)
15 olijven
5 zongedroogde tomaten (optioneel)
6 eieren
naar smaak: peper, zout en evt. kruiden zoals tijm, oregano

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
2. Snijd alle ingrediënten fijn. Bak in een pan even kort de ui, knoflook en groenten. Doe dit vervolgens in een kom en voeg alle ingrediënten toe, behalve de eieren.
3. Maak de eieren kapot in een aparte kom en kluts deze. Voeg dit vervolgens bij het mengsel van stap 1. Goed roeren.
4. Giet het mengsel in 12 cupcakevormpjes en bak deze af in de oven, 20 minuten op 175 graden C.

   Terug