Amandelbrood

Amandelbrood

Benodigdheden
Grote kom en vork
Oven
Cakeblik

Voorbereiding 15 minuten
Kooktijd 50 minuten
Totale tijd 75 minuten
Aantal personen of porties 12 porties

Ingrediënten

400 gram amandelmeel
4 eieren
1/2 theelepel zout (met jodium)
2 eetlepels kokosvet
200 ml karnemelk

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
  2. Doe alle ingrediënten bij elkaar in de kom, behalve het kokosvet. Mix dit door elkaar met een vork.
  3. Pak het cakeblik en bekleed het met bakpapier. Vet het bakpapier in met het kokosvet. Doe het mengsel in het cakeblik en zet in de oven op 150 graden voor ongeveer 50 minuten.
  4. Direct het bakpapier verwijderen en af laten koelen.

Tips:

Bewaartip
In de koelkast is het enkele dagen houdbaar. Krijg je het niet op binnen enkele dagen? Geen probleem, je kunt dit heel goed invriezen.

Geef een reactie