Back to Cursus
De Fuego Methode online | 6 mnd
0% Complete
0/0 Steps
-
Welkom bij de Fuego Methode!
-
Doelen stellen en gedrag veranderenMaak een Overwinningsplan5Onderwerpen
-
Nieuwe gewoontes aanleren, versterken en stabiliseren
-
VoedingHoe werkt de bloedsuikerspiegel
-
10 Principes van de Fuego Methode
-
Slim organiseren en tijd besparen4Onderwerpen
-
Schuilnamen van suiker
-
Van micro tot macro
-
Macro's nader bekeken
-
Ayurveda: welk type ben jij en wat kun je hiervan leren
-
Stress managementOntdek wat stress doet met jouw gewicht en energie
-
Ademen: De verborgen kracht van ademhalen8Onderwerpen
-
Kennismaken met je ademhaling
-
Persoonlijk verhaal: kennismaking met de ademhaling door Steven Zwerink
-
Oefening: hoe adem je nu? BOLT test
-
Je stress verlagen en spijsvertering verbeteren met coherent ademhalen
-
Jouw spijsvertering en je autonome zenuwstelsel
-
Leer hier alles over een slechte nervus vagus zenuw die kan leiden tot stress- en burnoutklachten
-
De chemie van ademhalen en een oefening om je CO2 tolerantie te verbeteren
-
De verborgen kracht van ademen: 3 tips en 3 sheets
-
Kennismaken met je ademhaling
-
De kracht van goede slaap8Onderwerpen
-
Meer bewegen: Move and burn your fat!
-
Koud douchen: waarom zou je?2Onderwerpen
-
Eetgedrag beheersenMoeilijke Momenten
-
Verleiding Eten incl test
-
Emotie Eten deel 1
-
Emotie Eten deel 2
-
Emotie Eten deel 3
-
DarmenRust in jouw buik
-
Blije buik
-
Recepten en maaltijdenPower Meals: 30+ gezonde recepten
-
De Fuego Methode (ebook met 14 dagen mealplan)
-
Fuego on the Road: 20 verrassende gerechten uit 8 landen9Onderwerpen
-
BonusHelp ik val niet af!
Als je het etiket leest van een product, dan lijkt het soms alsof er geen of weinig suiker in zit. Maar niets is minder waar. Suiker heeft in de afgelopen jaren veel verschillende namen gekregen. Hieronder zie je 178 (!) verschillende benamingen voor suiker.
In de tabel daaronder staan 17 benamingen voor zoetstoffen. Het advies dat bij de Fuego Methode hoort is om geen zoetstoffen te gebruiken. De lange termijn effecten zijn schadelijk.
Goed lezen en begrijpen wat er op een etiket staat blijft belangrijk.
Schuilnamen voor suiker
- Agavenectar
- Agavesiroop
- Ahorncrème
- Ahornsiroop
- Amazake
- Appelsapconcentraat
- Appelstroop
- Aroma (hier zit vaak suiker in)
- Banketbakkerssuiker
- Barbados suiker
- Basterdsuiker
- Beetwortelsap
- Bietenstroop
- Bietsuiker
- Blackstrap Molasses
- Boterstroop
- Bruine suiker
- Bruine kandijsuiker
- Bruine rietsuiker
- Bruine suiker
- Caramel
- Carob (fruit) syrup
- Carobella syrup
- Castor melis
- Cichoreisiroop
- Cichoreistroop
- Cyprus Black Gold
- Confectiesuiker
- D-glucose
- Dadelstroop
- Dadelsuiker
- Demerara
- Dextrose
- Dextrine
- Diastatisch moutextract
- Diksap
- Donkere basterdsuiker
- Donkerbruine basterdsuiker
- Druivensapconcentraat
- Druivensuiker
- Eindmelasse
- Esdoornsiroop
- FOS-stroop
- Fruitconcentraat
- Fruitextract
- Fruitsapconcentraat
- Fruitsap (op basis van extracten of concentraten)
- Fruitsuiker
- Fructose
- Fructose-glucosestroop
- Fructosesiroop
- Fructosestroop
- Fructose-invertsuikerstroop
- Galactose
- Gebrande suiker
- Gebrande suikerstroop
- Geconcentreerd appelsap
- Geconcentreerd perensap
- Geconcentreerd vruchtensap
- Geconcentreerd (…) sap
- Gehydrateerd rietsap
- Gekarameliseerde suiker
- Gekarameliseerde suikerstroop
- Geleisuiker
- Gele kandijsiroop
- Gele suiker
- Gemoute gerst
- Geraffineerde suiker
- Gerstmoutstroop
- Gierstsiroop
- Glazuursuiker
- Glucose
- Glucosesiroop
- Glucosestroop
- Glucose-fructosestroop
- Golden syrop
- Gouden siroop
- Gula djawa
- Gula kelapa
- Gula aren
- High fructose corn syrup (HFCS)
- Honing
- Inulinestroop
- Invertsuiker
- Invertsuikerstroop
- Invertsiroop
- Invertstroop
- Isoglucose
- Javaanse palmsuiker
- Johannesbroodpitsiroop
- Kandij
- Kandijsuiker
- Kandijstroop
- Kaneelsuiker
- Karamel
- Karamelsuikerstroop
- Klappersuiker
- Kokosbloemsuiker
- Kokosbloesemsuiker
- Kokospalmsuiker
- Kokossuiker
- Kristalsuiker
- Kristallijne fructose
- Lactose
- Lichte basterdsuiker
- Lichtbruine basterdsuiker
- Maïsmoutstroop
- Maïssuiker
- Maïsstroop
- Maïszoetstof
- Malt
- Maltodextrine
- Maltol
- Maltose
- Maltstroop
- Maltosestroop
- Mannose
- Maple Syrup
- Melasse
- Melksuiker
- Molasses
- Moutextract
- Moutsuiker
- Moutstroop
- Muscovado
- Nectar
- Oersuiker
- Oerzoet
- Organische rauwe suiker
- Palmsuiker
- Panocha
- Panela
- Parelsuiker
- Perensapconcentraat
- Piloncillo
- Poedersneeuw
- Poedersuiker
- Rapadura
- Rietsap
- Rietsuiker
- Rietsuikerstroop
- Rijststroop
- Rijstsuiker
- Ruwe Rietsuiker
- Ruwe suiker
- Saccharose
- Sacharose
- Sapconcentraat
- Schenkstroop
- Siroop
- Sorghumsiroop
- Speltstroop
- Strooisuiker
- Stroop
- Sucanat
- Sucrose
- Suiker (granulaat)
- Suikerstroop
- Tafelsuiker
- Tarweglucosestroop
- Tarwestroop
- Treacle
- Trehalose
- Turbinado suiker
- Vanillesuiker
- Vaste glucose
- Vaste maïsstroop
- Verdampte suikerrietsap
- Vruchtenextract
- Vruchtenconcentraat
- Vruchtensap
- Vruchtensapconcentraat
- Vruchtensuiker
- Witte basterdsuiker
- Witte suiker
- Zoete sorghum
- Zwarte rietsuikermelasse
Zoetstoffen
- Acesulfaam-K (E950)
- Advantaam (E969)
- Aspartaam (E951)
- Cyclamaat (E952)
- Erythritol (E968)*
- Isomalt (E953)
- Lactitol (E966)
- Maltitol (E965)
- Mannitol (E421)
- Neohesperidine (E959)
- Neotaam (E961)
- Sacharine (E954)
- Sorbitol (E420)
- Stevia*
- Sucralose (E955)
- Tagatose (E963)
- Xylitol (E967)*
*Deze zoetstoffen zijn het minst schadelijk voor je gezondheid