Back to Cursus

De Fuego Methode online | 12 mnd (new)

0% Complete
0/0 Steps
  1. Welkom bij de Fuego Methode! (12 mnd)
  2. Handleiding voor zelfstandige deelnemers (12 mnd)
  3. Maak een Overwinningsplan (12 mnd)
    5Onderwerpen
  4. Nieuwe gewoontes aanleren, versterken en stabiliseren (12 mnd)
  5. Planning eetschema (12 mnd)
  6. Hoe werkt de bloedsuikerspiegel (12 mnd)
  7. 10 Principes van de Fuego Methode (12 mnd)
  8. Slim organiseren en tijd besparen (12 mnd)
    4Onderwerpen
  9. Schuilnamen van suiker (12 mnd)
  10. Van micro tot macro (12 mnd)
  11. Macro (12 mnd)
  12. Ayurveda: welk type ben jij en wat kun je hiervan leren (12 mnd)
  13. Ontdek wat stress doet met jouw gewicht en energie (12 mnd)
  14. Ademen: De verborgen kracht van ademhalen (12 mnd)
    8Onderwerpen
  15. De kracht van goede slaap (12 mnd)
    8Onderwerpen
  16. Meer bewegen: Move and burn your fat! (12 mnd)
  17. Koud douchen: waarom zou je? (12 mnd)
    2Onderwerpen
  18. Moeilijke Momenten (12 mnd)
  19. Verleiding Eten incl test (12 mnd)
  20. Emotie Eten deel 1 (12 mnd)
  21. Emotie Eten deel 2 (12 mnd)
  22. Emotie Eten deel 3 (12 mnd)
  23. Rust in jouw buik (12 mnd)
  24. Blije buik (12 mnd)
  25. Power Meals: 30+ gezonde recepten (12 mnd)
  26. De Fuego Methode (ebook met 14 dagen mealplan) (12 mnd)
  27. Fuego on the Road: 20 verrassende gerechten uit 8 landen (12 mnd)
    9Onderwerpen
  28. Help ik val niet af! (12 mnd)
  29. Inspiratie (12 mnd)
Bezig met cursustraject
Les 11 van 29
Bezig met cursustraject

Macro (12 mnd)

In de onderstaande video leer je de Fuego visie op macronutriënten , een verdieping in verzadigde en onverzadigde vetten en welke vetten dus goed zijn om te eten

Veel succes met het kijken van de video!

Overzicht van de inhoud van de video

De Fuego visie op macronutriënten  0  →  24.50

  1. Macro nutriënten – verouderde theorie
  2. Macro nutriënten – de Fuego visie
  3. Wat vinden onze genen fijn?
  4. Koolhydraten: oertijd, tegenwoordig, praktisch advies
  5. Eiwitten: hoeveel eiwit heb ik nodig?
  6. Vetten

Verdieping verzadigde en onverzadigde vetten  24.50  →  48.37

7. Verzadigde vetzuren
8. Onverzadigde vetzuren
9. Verhouding omega 3 en 6
10. Plantaardige EPA/DHA

Welke vetten zijn dus goed om te eten  48.37  →  50.29

11. Welke vetten zijn dus goed om te eten