Post List

23 March 2018

Overgang en gezond afvallen gaan wél samen

Door onder andere de overgang was het heel erg moeilijk voor mij om mijn gewicht op peil te houden. Bij Fuego voelde ik me thuis, gewaardeerd en begrepen. Judith heeft me fantastische handvatten gegeven. Inmiddels ben ik 8 kg kwijt en mijn darmen zijn veel rustiger.

Lees meer


23 February 2018

Mijn 'eigen ik' komt terug

Na jarenlang rondgelopen te hebben met buikklachten, gewrichtsklachten en een te hoog gewicht komt mijn 'eigen ik' langzaam terug. Ik kreeg een voedingsplan op maat met voedingsadviezen waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Mijn stoma loopt geweldig goed en ik val af.

Lees meer


24 March 2017

Echt waar: nooit meer buikpijn!​

​Al meer dan 20 jaar kamp ik met plotseling heftige buikkrampen. Het kan soms zo heftig zijn dat ik niet meer normaal kan functioneren. Na diversen onderzoeken in het ziekenhuis en het uittesten van verschillende medicijnen, kreeg ik te horen dat ik met PDS moest leren leven.

Lees meer


25 January 2017

Voorgoed afscheid genomen van maag- en darmklachten!

​Ik had al anderhalf jaar enorm last van maag- en darmklachten. Ik wist mij geen raad meer en besloot om naar een diëtist te gaan. Hierdoor kwam ik terecht bij Marloes. Woensdag 30 november 2016 had ik mijn eerste afspraak bij Fuego. Tijdens dit intakegesprek heb ik mijn klachten met Marloes gedeeld.

Lees meer


9 January 2017

Geen maagverkleining, maar gewoon gezond eten!

​Begin april 2016 kwam ik voor het eerst bij Marloes. Om eerlijk te zijn was de stap naar haar toe mijn tweede keus, want ik wilde eigenlijk voor een maagverkleining gaan. Wat ben ik blij dat ik bij haar terecht ben gekomen! Hoezo? Lees hieronder mijn verhaal.

Lees meer