Females on Fire

Females on Fire

Boost je vetverbranding, kom hormonaal in balans, val moeiteloos af zonder honger en krijg energie voor 10!

Females on Fire

Dit is waar je mee aan de slag gaat en dit is tevens wat ervoor nodig is om in 6 maanden tijd moeiteloos blijvend kilo’s te verliezen en super veel energie te krijgen.

Fundering

 • Nog voordat je echt start met het veranderen van je eetpatroon werk je eerst aan je mindset. Dit is de basis, in de Mindset Boosters gaan we hier dieper op in. Ik laat je de grootste valkuilen zien en ook hoe je deze heel gemakkelijk kunt voorkomen. 
 • Je leert hoe je in de Fuego-modus komt en uit de dieet-modus komt.
 • Ontvang de tool Ready-Set-Go en verander straks je eetpatroon blijvend doordat je de juiste voorbereidingen treft.
 • Je creëert hiermee een ijzersterk fundament, waardoor jij de verleidingen de baas blijft. Ook als je partner een enorme snoepkont is.
 • Je past de 80-20 regel toe waardoor je zonder problemen kunt blijven genieten van je favoriete snack voedsel, ook als dat totaal niet Fuego-proof is 🙂 
 • Je leert slimme hacks zodat je je eigen circadiaanse ritme volgt en je energie vanzelf zo optimaal mogelijk gebruikt. Daarmee voorkom je dat je afhankelijk bent van wilskracht. Wilskracht is namelijk een spier die uitgeput kan raken. 

Food Boosters

 • In Food Boosters leer je wat je moet eten en vooral ook waarom, zodat je niet afhankelijk bent van voedingsschema’s. Ter ondersteuning zijn deze er wel, vooral voor het begin is dit soms handig.
 • Je leert welke voeding ontstekingen remt en juist triggert. Hoe je jouw darmen rustig en tevreden kunt houden, zodat jij nog meer energie overhoudt. Onrustige darmen en ontstekingsbevorderende voeding slurpen namelijk jouw energie op! 
 • Ontvang Power Meals en bereid op eenvoudige wijze heerlijke maaltijden. Met enkele simpele aanpassingen kan je ook je huidige favoriete maaltijden blijven maken. De ingrediënten zijn bij de gewone supermarkten verkrijgbaar, je hoeft dus niet naar 10 verschillende winkels. Het hele gezin eet mee, aparte potjes koken is absoluut niet nodig.
 • De enorme dip die je na de lunch ervaart, de onweerstaanbare trek in zoetigheid en het uitgeputte gevoel na een werkdag, zijn verleden tijd. Je krijgt inzicht in jouw bloedsuikerspiegel. Daardoor ga je op een andere manier eten, zodat je de hele dag energie voor 10 hebt. 
 • Met de tool Perfect Fit creëer jij een eetpatroon wat perfect aansluit bij jouw privésituatie (werk, gezin, etc). Daardoor is het ook op de lange termijn haalbaar en jouw resultaat blijvend.
 • Je eet heerlijke smaakvolle producten die goed verzadigen en jouw lijf goed voeden. Je ervaart geen honger en hoeft niet te ‘eten als een konijn’ ofwel alleen maar rauwe groenten. Sterker nog, dat is voor heel veel vrouwen helemaal niet goed. Er is hier totaal geen sprake van alles zo mager en smaakloos mogelijk; juist het omgekeerde. Eten is een feestje!
 • Je ervaart rust in je hoofd rondom het eten omdat je nooit meer kcal hoeft te tellen en niet de hele dag met eten bezig hoeft te zijn. Dat komt doordat de maaltijden zo goed verzadigen zodat je nauwelijks nog behoefte hebt aan tussendoortjes. 
 • Nadat de basis is gelegd leer je de laatste finetuning door middel van de Ayurvedische visie. We kijken hierbij naar hou jouw stofwisseling werkt. En welke manier van eten dit goed ondersteunt. 

Body Boosters

 • Ontdek welke suppletie in jouw specifieke situatie aanbevolen wordt gebaseerd op wetenschappelijke kennis en jarenlange ervaring. Leer de misvattingen en zaken waar je op moet letten, zodat jij in het vervolg nooit meer ‘zo maar wat doet’ maar juist heel gericht dat neemt wat nodig is. 
 • Schaamte en onzekerheid over je lichaam ga je ombuigen naar een gevoel van trots. Door mijn tool MOVE ga jij jezelf fysiek sterker maken waardoor je je ook mentaal sterker voelt.  
 • Vet verbranden is vaak lastig wanneer jouw hormonen uit balans zijn. Alle onderdelen in dit traject zijn gericht op het verbeteren van je hormonale balans waardoor je ook makkelijker vet verbrandt. Je ontvangt extra tools voor het boosten van je vetverbranding. Deze zijn simpel, super effectief en praktisch toepasbaar.
 • Ontdek de verborgen kracht van ademhaling en koud douchen. Door enkele slimme hacks van onze expert lukt het jou om razendsnel jouw stress levels (cortisol) te laten dalen, waardoor je je nog sterker en fitter voelt. Jouw opgeblazen buik verdwijnt en je voorkomt hiermee dat je gaat stress eten.
 • Je leert  de voor- en nadelen zijn van goede en slechte slaapwat er voor nodig is om een persoon te worden die slaap hoge prioriteit geeft en hoe je jouw slaap met enkele simpele hacks kunt verbeteren.
 • Wie schrijft die blijft! Het is een uitspraak die je vast bekend voorkomt. Er zit een kern van waarheid in ook. 

  Er zitten veel voordelen aan het regelmatig opschrijven van je gedachten en gevoelens. Het ondersteunt je eigen proces als mens en ook bij het reflecteren gedurende het volgen van het traject Females On Fire. Je leert een eigen manier van journalen met reflectie, dankbaarheid en de regie over je

  eigen

  leven nemen. 

 • Ontvang Energize Me en ontdek wat je naast voeding en alles wat al genoemd is nog meer kunt doen om jouw energielevel optimaal te krijgen.

Mindset Boosters

 • Met de 6 Fasen Meditatie kun je jouw toekomst manifesteren. Veel mensen overschatten namelijk wat ze in 1 jaar kunnen bereiken, maar onderschatten wat ze in 3 jaar kunnen doen. Je leert met de 6 Fasen Meditatie de impact van jouw manier van denken op het behalen van jouw resultaten. What you think, you become. Je krijgt inzicht in hoe je deze natuurwet voor jou kunt laten werken. 
 • We gaan samen naar jouw valkuilen kijken. Je gaat deze helder in kaart te brengen en je leert daarop te anticiperen. Je kunt jezelf herpakken bij een eventuele misstap en denkt niet dat alles dan verloren is.
 • Door jouw S.O.S. plan kan je op tijd ingrijpen bij een lastige periode, zodat je ook in tijden van (onverwachte) stress goed voor jezelf blijft zorgen.

Bonussen als je nu instapt

Naast dit alles krijg je toegang tot vele extra bonussen, die je optioneel kunt bestuderen wanneer je meer ondersteuning of verdieping zoekt in een bepaald onderwerp. Het zijn er te veel om afzonderlijk te noemen, dus ik noem hier slechts enkele voorbeelden. Dit zit niet in het stappenplan verweven maar is als bonus toegevoegd, omdat dit niet voor iedereen geldt. Enkele voorbeelden;

 • Het E-book De Fuego Methode.
 • De tool Rust In Jouw Buik, waardoor jij voorgoed een rustige, platte buik hebt en jouw buik er niet meer ‘zwanger’ uitziet.
 • Indien er bij jou sprake is van emotie-eten krijg je dit onder controle doordat je inzicht krijgt in hoe het emotie-eten werkt. Je weet waar je echt naar ‘hongert’ en vervult jouw behoeftes in plaats van dit weg te eten.
 • Met de ondersteuning Help Ik Val Niet Af lukt het je om door te zetten ondanks een tegenslag of frustratie moment. Ook als je even niet afvalt.
 • Met de handige Power Meals heb je kant en klare voorbeelden van een super gezond ontbijt, lunch en diner. Dit alles is in een handomdraai klaar en eenvoudig te maken.

Samengevat, wat levert dit traject mij op?

 • Door dit traject hoef je nooit meer op dieet en wordt jij de beste versie van jezelf.
 • Je weet wat je moet doen om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden, je vetverbranding hoog te houden, energie voor 10 te houden en hormonaal in balans te blijven, zodat je niet meer terugvalt.
 • Een extra voordeel is dat allerlei vage klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen zoals hoofdpijn, een opgeblazen buik en zelfs de uitingen van auto-immuunziekten kunnen sterk verminderen. Een leven lang plezier!

Hoe wordt het geleverd? 

Online leeromgeving

We maken gebruik van een online leeromgeving zodat je alles op eigen tempo kunt volgen. Je kunt het zo vaak terugkijken als je wilt op het moment dat het jou uitkomt. Ook na afloop blijft alle content voor jou beschikbaar.

Groep coaching calls

Je krijgt toegang tot de groeps coaching calls die 1 x per maand plaatsvinden zodat je er niet alleen voor staat. Je kunt hier al jouw vragen stellen en ervaringen delen. De deelnemers aan het zelfstandige traject hebben ook toegang tot een maandelijkse groeps call.

1:1 Coaching calls 

Daarnaast heb je nog als extra mogelijkheid om naar een uitgebreide intake, tijdens het traject 6 keer een 1:1 coaching call met Marloes te plannen. Je kunt dit zelf inplannen wanneer je daar behoefte aan hebt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er toch hele specifieke dingen spelen, of dat er zaken zijn die je liever niet met de groep bespreekt. Deze 1:1 coaching calls zijn voor de groep die in juni 2022 start.

Holistisch traject

In tegenstelling tot andere diëtisten en voedingscoaches is dit een holistisch traject waarbij je alles krijgt wat ervoor nodig is om blijvend je hormonen in balans te brengen. Zo val je moeiteloos af en krijg je energie voor 10. Je hoeft geen andere programma’s of coaching erbij te kopen, alles zit hierin verwerkt zodat jij jouw gedrag blijvend verandert en daardoor blijvende resultaten bereikt.

Waarom zou ik voor dit traject kiezen?

Je kunt naar een reguliere diëtist of voedingscoach gaan:

 • Je beschikt dan niet over de juiste voedingskennis. Alle informatie die zij verstrekken is gebaseerd op het Voedingscentrum wat nogal conservatief is en waardoor er achterhaalde en soms zelfs onjuiste kennis wordt gedeeld.
 • Je beschikt dan niet over een totaal uitgedachte en bewezen methode gericht op het stap voor stap implementeren met een holistische benadering.
 • Je hebt dan geen community met gelijkgestemden.
 • Je kunt dan niet terugvallen op alle super waardevolle en leerzame content, waar je toegang tot houdt en die steeds up to date wordt gehouden.

Je kunt naar Fuego gaan voor een individueel consult op maat:

 • Een 1:1 consult levert je niet de kwaliteit van dit traject, omdat het simpelweg niet mogelijk is om alle kennis, tips, tools, opdrachten én de hele holistische aanpak die je nu krijgt te bespreken in losse 1:1 consulten. Als je dit zou volgen in losse 1:1 consulten dan is de investering meer dan 10.000 euro.

Starten en aanmelden

Het traject met 1:1 coaching is ‘invite only’ en het aantal plekken is beperkt. Vraag hieronder alvast een gesprek met mij aan zodat we kunnen inventariseren of dit traject een goede match is voor beide kanten. Een korte vragenlijst helpt mij om het gesprek goed voor te bereiden.

In juni 2022 start er een nieuwe groep. Heb je belangstelling? Stuur een email naar marloes@fuego.nl en je wordt op de wachtlijst gezet.

Een dieet werkt niet, onze methode wel :-)Met deze 10 principes verandert je leven en zie je er stralend uit!

Ontvang het e-book met de 10 Food principes en verander blijvend je leven! Leer in no time wat een gezond en volwaardig eetpatroon is. Met eenvoudige en healthy recepten die je zo op tafel zet. 

Ik gun jou ook een gezond en zorgeloos leven!