FAQ

Jij hebt vragen. Wij hebben antwoorden.

Een van de fundamenten van de Fuego Methode is eenvoud. Onder eenvoud valt de organisatie van alles rondom het eten en ook leren op maat. Hoe doen we dat praktisch? Door slim te organiseren spaar je tijd en energie. Denk aan het moment van inkopen doen of laten bezorgen, op het juiste moment met een duidelijke lijst boodschappen doen zorgt ervoor dat je alleen het juiste meeneemt naar huis.

Door mealprepping toe te passen win je veel tijd. In de Fuego Methode staan veel recepten die je voor meerdere dagen kookt. Je leert hoe je handig kunt invriezen. In de online Fuego Methode kun je alles ontdekken op momenten dat het jou uitkomt. En je kunt het zo vaak terug kijken als je wilt.

Jazeker! In de Fuego Methode staan meer dan 70+ verschillende healthy recepten voor ontbijt, lunch en diner. Ze zijn zo samengesteld dat je vlot een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten. Ook voor de niet-keukenprinsen of -prinsessen onder ons.

Uit onze meer dan 10 jaar ervaring is gebleken dat het beste resultaat wordt behaald met pakketten. Er is altijd finetuning nodig en de mogelijkheid tot het stellen van vragen, want die komen altijd. Zodra je aan de slag gaat kom je namelijk altijd dingen tegen waar je vragen over hebt.

Wil je liever geen langdurige begeleiding? Kies dan voor het kortste pakket met 1 vlammetje. Dat is een eenmalig consult. Dan heb je de basis in ieder geval op orde. Je mist dan wel de focus op coaching op gedragsverandering en je profiteert dan niet van de vele extra voordelen die de andere pakketten wel hebben. Zoals de online Fuego Methode en de bioimpedantie metingen.

Alles rondom resultaat behalen op het gebied van voeding, gedrag, gewoontes. En ook andere aspecten die hier op van invloed zijn, zoals stressbeheersing, slaap en beweging. Na het afnemen van een pakket wordt je toegevoegd aan de online Fuego Methode. Via deze link kom je bij het aanbod waar een video met uitleg staat.

Na het afnemen van een pakket wordt je toegevoegd aan de online Fuego Methode. Via deze link kun je inloggen.

Wij bieden een niet goed geld terug garantie. Dat betekent dat wanneer de gewenste resultaten uitblijven ondanks een goede inzet van jouw kant, wij jou het volledige bedrag terugstorten.

Onze consulten worden voor ongeveer 2/3 vergoed door de zorgverzekering. Er worden 3 uren vergoed vanuit je basisverzekering. Let op: sommige zorgverzekeraars vereisen een verwijsbrief om voor vergoeding in aanmerking te komen. Je leest hier meer over bij ‘Heb ik een verwijsbrief nodig?’ Hierbij geldt de regeling ‘eigen risico’.

Heb je een aanvullende verzekering? Het kan zijn dat jouw verzekering dan extra uren vergoed bovenop de 3 uur uit de basis. De aanvullende verzekering wordt pas aangesproken nadat de 3 uur uit de basis zijn verbruikt. Over de uren in de aanvullende verzekering betaal je overigens geen eigen risico.

Een klein deel wat je betaalt voor de toegang tot de online Fuego Academy wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wanneer je nu instapt krijg je op dit deel een enorme korting.

Wanneer je wilt afvallen, fitter wilt worden, mega veel energie wilt krijgen en hormonaal in balans wilt komen zit je bij ons helemaal goed! Daarnaast helpen we bij maag- en darmklachten, verschillende auto-immuunziekten en ziekten zoals diabetes en hart- en vaatziekten.

Wanneer je geen klachten hebt maar wanneer je graag wilt optimaliseren ben je ook van harte welkom! Twijfel je of we je kunnen helpen met jouw klacht of vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Je plant een gratis kennismakingsgesprek in met Fuego. Je wordt gebeld en samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw probleem. We adviseren je ook om geen pakket te nemen als dat beter is voor jou.

Het intakegesprek duurt 60-75 minuten en de consulten die daarop volgen duren 20 minuten. Het is hierbij belangrijk dat je zelf jouw consult voorbereidt. Wij stellen je voor elk consult een aantal gerichte vragen. De input neem je mee. Doordat jij én wij jouw consult voorbereiden, kunnen we het maximale uit de consulten halen. De consulten zijn hierdoor erg effectief waardoor jij jouw doelen gaat bereiken.

Dat doen we om focus te houden. Zowel jij én wij bereiden elke consult goed voor. Dit zorgt voor focus en maakt dat we veel gerichter te werk kunnen gaan waardoor jij jouw doelen gaat bereiken. Want daar gaan we voor, resultaat!

De Fuego Methode is een bewezen methode om gegarandeerd resultaat te behalen met afvallen, darmklachten en vele onverklaarbare problemen.

Het zou vreemd zijn als je in het traject dat je gaat volgen geen terugval zou hebben. Bij het ontwikkelen van nieuwe gewoontes en gedrag, hoort een terugval juist erbij. De kracht van de Fuego Methode is dat we jou technieken leren en inzichten geven hoe je met de terugval om gaat. Op deze manier ben je resultaatgericht bezig op de lange termijn en dat zorgt voor uiteindelijk succes

Wij zijn geen standaard diëtisten. Naast de opleiding Voeding & Diëtetiek hebben we ook de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde gevolgd. Wij hebben een holistische kijk op de mens en zijn of haar gezondheid, waardoor we buiten de gebaande paden durven kijken en ons niet laten beperken door protocol denken. 

Wat betekent orthomoleculair?
Ortho betekent juist en moleculair betekent moleculen of wel voedingsstoffen. Letterlijk vertaald betekent het dus de juiste voedingsstoffen voor je lichaam.

Bij Fuego denken wij vanuit de processen van het lichaam. Dat gaat veel verder dan een optelsommetje van calorieën. Wat maakt dat iemand niet of heel moeizaam afvalt? Waardoor ontstaan klachten zoals vermoeidheid of darmklachten? Wat ligt er aan ten grondslag? Waarom kan het lichaam niet meer doen wat het behoort te doen? 

Zijn bijvoorbeeld je hormonen uit balans? Is er sprake van een tekort ergens aan? Waar stagneert het? Door de echte oorzaak op te sporen en aan te pakken bereik jij blijvende resultaten.Bij de pakketten met 2 en 3 vlammetjes krijg je toegang tot de Fuego Methode. Toegang tot de online Fuego Methode kan ook optioneel. Dit is extra online ondersteuning door middel van video’s en E-books die je kunt bekijken wanneer het jou uitkomt. De video’s bevatten uitgebreide uitleg over de theorie in Jip en Janneke taal en geeft daarbij altijd een heldere, praktische vertaalslag, zodat ook jij dit heel gemakkelijk kunt toepassen.

Zo kan je zaken die besproken zijn tijdens de consulten nog eens rustig nakijken. Of adviseren we je 1 of enkele video’s te kijken ter voorbereiding op het volgende consult. Zo haal jij absoluut het maximale uit de consulten.

Daarnaast zijn er video’s met uitleg en een helder stappenplan over specifieke vraagstukken zoals een opgeblazen buik, emotie-eten of moeizaam afvallen. Ook vind je in de Fuego Methode diverse E-books met recepten en zelfs het E-book De Fuego Methode ligt hier op jou te wachten!

Onze dienstverlening wordt vergoed onder de noemer ‘dieetadvisering’, niet onder ‘alternatieve geneeswijze’.

Wij hebben er voor gekozen geen contracten met zorgverzekeraars (meer) aan te gaan. Dit geeft ons vrijheid waardoor we het allerbeste kunnen geven aan jou als cliënt. We kunnen de beste adviezen geven die helemaal bij jou passen in plaats van dat we ons aan protocollen moeten houden waar wij niet achter staan. Ook zijn we geen extra tijd kwijt aan allerlei administratieve regeltjes, die tijd kunnen we daardoor aan jou besteden.

We werken met pakketten met onder andere online ondersteuning omdat dit de kwaliteit en daarmee jouw resultaten enorm verhoogd. Dat had niet gekund wanneer we onder contract hadden gewerkt. Kortom het werken zonder contracten zorgt er voor dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden doordat we jou precies kunnen geven wat jij nodig hebt en jij jouw doelen daardoor gaat behalen en behouden!

Voor zover wij weten vereisen deze zorgverzekeraars een verwijsbrief om voor vergoeding in aanmerking te komen: CZ, Ohra, Delta Lloyd, De Friesland en Ditzo. Mogelijk zijn het er meer waar wij (nog) geen weet van hebben. Je bent hier zelf voor verantwoordelijk: dus check bij twijfel altijd eerst je zorgverzekeraar of er wel of geen verwijsbrief vereist wordt om voor vergoeding in aanmerking te komen. 

Belangrijk te weten: de verwijsdatum op de verwijsbrief moet eerder zijn dan de datum dat het consult plaatsvindt. Mocht je nog geen verwijsbrief hebben; je kunt dit meestal heel gemakkelijk telefonisch overleggen met de assistente van de huisarts.

Stuur de originele verwijsbrief altijd mee met het insturen van de 1e factuur van Fuego om voor vergoeding in aanmerking te komen. De verzekering keert nooit aan ons rechtstreeks uit, je dient de factuur aan Fuego dus zelf te betalen.

Indien je een afspraak wilt verplaatsen of annuleren, kan dit tenminste 24 uur van tevoren telefonisch via 06 – 44 322 018 of per e-mail op info@fuego.nl. Zo niet dan zijn wij genoodzaakt de geplande tijd in rekening te brengen.

De algemene voorwaarden zijn hier te downloaden. Ze staan ook op de site onderaan elke pagina.

Indien je met de auto komt: je kunt de auto gratis parkeren achter het pand: pad oprijden en direct links om de hoek parkeren, of juist rechts. Waar je kunt parkeren staat aangegeven met bordjes ‘Intenzi’.

Vragen en opmerkingen rondom voeding en suppletie worden tijdens de consulten beantwoord en niet via email of whatsapp, tenzij anders afgesproken. We adviseren eventuele vragen te noteren en mee te nemen naar het volgende consult.

Na afloop van het consult krijg je de factuur per e-mail toegestuurd. Je dient deze zelf aan ons te betalen. Vervolgens kan je deze indienen bij je zorgverzekering.

Een dieet werkt niet, onze methode wel :-)Met deze 10 principes verandert je leven en zie je er stralend uit!

Ontvang het e-book met de 10 Food principes en verander blijvend je leven! Leer in no time wat een gezond en volwaardig eetpatroon is. Met eenvoudige en healthy recepten die je zo op tafel zet. 

Ik gun jou ook een gezond en zorgeloos leven!