Blog Lijst

26 July 2020, door Marloes

Ik ben ook maar een mens

Met een enorm volle buik lig ik in bed. Ik heb er vreselijk last van en kan er niet van slapen. ‘En dat moet cliënten coachen…’ zeg ik streng tegen mezelf. Wat heb ik mij ontzettend beroerd gevoeld. In deze blog deel ik mijn struggle van afgelopen woensdagavond.

Lees meer


2 February 2020, door Marloes

Hét geheime wapen tegen het coronavirus is goedkoop en overal verkrijgbaar...

Hét geheime wapen tegen het coronavirus is goedkoop en overal verkrijgbaar... Helaas zien of horen we hier niets over in de media. Ik zie het daarom als mijn plicht om dit te delen. Wil jij anderen ook op de hoogte stellen? Deel dan dit bericht.

Lees meer


4 December 2019, door Marloes

Ons zoontje kwam 10 weken te vroeg...

Inmiddels 5 weken geleden kwam onze zoon Era 10 weken te vroeg ter wereld. De eerste weken waren erg spannend. Ik heb me nog nooit in mijn leven zo kwetsbaar gevoeld als in deze periode. Inmiddels is hij 5 weken oud en maakt hij het met nog een beetje medische hulp, erg goed. Ik deel mijn persoonlijke verhaal via deze blog.

Lees meer


8 July 2019, door Marloes

The Magic Pill

Gezonde voeding die ons beter maakt en preventief werkt is anders dan wat velen denken. We krijgen van overheidsinstanties onjuiste informatie voorgeschoteld. Het is heel triest maar waar: het heeft allemaal met geld en belangen te maken. Welke voeding voedt ons en helpt het lichaam te herstellen?

Lees meer


15 December 2018, door Marloes

Wonen en werken op 8 m2: wat heeft ‘camperlife’ mij geleerd?

Het afgelopen jaar heb ik mijn diëtistenpraktijk Fuego gerund vanuit een camper op Ibiza. Ben je benieuwd hoe dat is gegaan, hoe wij tot dit besluit zijn gekomen en welke inzichten ik heb opgedaan? In deze blog vertel ik je er graag meer over.

Lees meer