9 March 2019, door Marloes

Vrijdag 22 maart om 19.30 uur in het Vestzaktheater Masterclass voeding De Fuego Methode

Camper 
In 2018 heeft Marloes een jaar in een camper gereisd en geleefd op Ibiza. Hier heeft zij al haar kennis en ervaringen van de afgelopen 8 jaren uit haar diëtistenpraktijk Fuego over voeding gebundeld. Het spiksplinternieuwe boek De Fuego Methode gaat over gezond eten met pure en onbewerkte voeding met als doel gezonder, fitter en slanker worden. Het bevat informatie over voeding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en biedt een praktische vertaalslag naar makkelijke recepten.

Masterclass De Fuego Methode 
Een greep uit de vragen waarop Marloes antwoord geeft tijdens haar masterclass zijn bijvoorbeeld: Hoe eet ik mij slank en fit? Hoe kan ik voeding inzetten als medicijn? Hoe kan ik voeding inzetten ter preventie van ziekten? Hoe zit het met cholesterol en verzadigd vet? Hoe lees ik een etiket? Welke voeding remt ontstekingen en welke voeding wakkert juist ontstekingen aan? Wat kan ik doen om mijn hormonen in balans te brengen? Hoe kan ik lekker én gezond eten? Hoe maak ik vlot een goede maaltijd? En ook legt ze de 80-20 regel uit en geeft ze jou 10 tips die direct toepasbaar zijn. Dit alles in het mooie Vestzaktheater in Enschede, inclusief koffie/thee en een verantwoord Fuego-proof hapje zijn inbegrepen.

Gesigneerd exemplaar
Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en een persoonlijk gesigneerd exemplaar van De Fuego Methode - tevens hier te bestellen: www.defuegomethode.nl - te kopen. Alle kennis, handige tips en trucs kun je in een mooi naslagwerk meenemen naar huis. Hoe fijn is dat? Gegarandeerd dat je na deze inspirerende avond boordevol ideeën en inzichten naar huis gaat! 

Kaarten bestellen
Wil je er bij zijn? Plaats dan gauw je bestelling want er is beperkt plek en vol is echt vol! Kaarten kunnen hier worden besteld. Het bestelsysteem ondervindt soms technische problemen. Je kunt de kaarten ook telefonisch bestellen via 053 - 4300 999.

   Terug