Aanbod

Ons aanbod

Hulp nodig bij het afvallen, darmklachten of andere klachten?

Coaching op resultaat

Eet beter, niet minder

Marloes Mulder

Voor elk probleem hebben wij een oplossing

Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Ook jij kan dit bereiken. Hoe dan zul je je afvragen? 

Wij hebben de afgelopen 11+ jaren uitgezocht en getest bij 2400+ klanten wat écht werkt in de praktijk over voeding en afvallen. Ook hebben we ontdekt wat de gouden sleutel is bij de aanpak van darmklachten en andere ‘vage’ klachten.

Klachten waarvan de huisarts of een andere specialist vaak moet zeggen: ‘leer er maar mee leven’ blijken toch oplosbaar!

We hebben vele artikelen, cases en wetenschappelijke onderzoeken doorgeploegd en getest in onze praktijk in Enschede.  Zo zijn we gekomen tot onze unieke aanpak: De Fuego Methode.

Gegarandeerd resultaat

Met de Fuego Methode ga je meer resultaat behalen. De combinatie van coaching door een orthomoleculaire dietist van Fuego, onze unieke Fuego Methode én de extra ondersteuning in de online Fuego Academy, zorgen voor gegarandeerd succes.

Je wordt gecoacht door onze diëtisten op de juiste balans en het realiseren van jouw eigen gezonde leefstijl. Dit zorgt ervoor dat jij je doelen gaat behalen juist op de langere termijn. Je leert slimme technieken hoe je nieuwe gewoontes aanleert en vooral verbetert.

Het gevolg hiervan is: je valt gegarandeerd af zonder honger, voelt je blijer, hebt meer energie, darmklachten verdwijnen en je presteert beter op werk.

Een dieet werkt niet, onze methode wel :-)Met deze 10 principes verandert je leven en zie je er stralend uit!

Ontvang het e-book met de 10 Food principes en verander blijvend je leven! Leer in no time wat een gezond en volwaardig eetpatroon is. Met eenvoudige en healthy recepten die je zo op tafel zet. 

Ik gun jou ook een gezond en zorgeloos leven!