Geroosterde groentenratatouille

Ingrediënten

4 teentjes knoflook
2 uien
2 rode paprika's
1 aubergine
1 courgette
Provinciaalse kruiden
Zout, bij voorkeur grof gemalen zeezout (grijs en plakkerig) of himalayazout
Peper
3-4 eetlepels olijfolie of kokosvet

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 225 °C.
2. Pel de knoflookteentjes, snijd ze doormidden en verwijder het groene steeltje.
3. Pel de uien en snijd ze in halve ringen.
4. Was de aubergine, courgette en paprika's, verwijder het topje en/of de zaadlijsten en snijd deze in grove stukken.
5. Vet een ovenschaal in.
6. Strooi de provinciaalse kruiden, zeezout, peper en olijfolie er over heen. Schep het geheel goed door elkaar.
7. Zet de groenten in de voorverwarmde oven en rooster ze gaar in 25-30 minuten. Schep eventueel tussendoor een paar keer om.

   Terug