Amandelbrood

Ingrediënten

400 gram amandelmeel
4 eieren
1 afgestreken theelepel zout (met jodium)
2 eetlepels kokosvet
200 ml karnemelk

Bereiden

Benodigdheden:
Grote kom en vork
Oven
Cakeblik

1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
2. Doe alle ingrediënten bij elkaar in de kom, behalve het kokosvet. Mix dit door elkaar met een vork.
3. Pak het cakeblik en bekleed het met bakpapier. Vet het bakpapier in met het kokosvet. Doe het mengsel in het cakeblik en zet in de oven op 150 graden voor ongeveer 50 minuten.
4. Direct het bakpapier verwijderen en af laten koelen.

Bewaartip:
In de koelkast is het enkele dagen houdbaar. Krijg je het niet op binnen enkele dagen? Geen probleem, je kunt dit heel goed invriezen.

Voedingswaarde:
Dit gerecht bevat per persoon (uitgaande van 12 plakjes):
260 kcal
10 gram eiwit
5 gram koolhydraten
22 gram vet
3 gram vezels

   Terug