Post List

24 March 2017

Echt waar: nooit meer buikpijn!​

​Al meer dan 20 jaar kamp ik met plotseling heftige buikkrampen. Het kan soms zo heftig zijn dat ik niet meer normaal kan functioneren. Na diversen onderzoeken in het ziekenhuis en het uittesten van verschillende medicijnen, kreeg ik te horen dat ik met PDS moest leren leven.

Lees meer


25 January 2017

Voorgoed afscheid genomen van maag- en darmklachten!

​Ik had al anderhalf jaar enorm last van maag- en darmklachten. Ik wist mij geen raad meer en besloot om naar een diëtist te gaan. Hierdoor kwam ik terecht bij Marloes. Woensdag 30 november 2016 had ik mijn eerste afspraak bij Fuego. Tijdens dit intakegesprek heb ik mijn klachten met Marloes gedeeld.

Lees meer


9 January 2017

Geen maagverkleining, maar gewoon gezond eten!

​Begin april 2016 kwam ik voor het eerst bij Marloes. Om eerlijk te zijn was de stap naar haar toe mijn tweede keus, want ik wilde eigenlijk voor een maagverkleining gaan. Wat ben ik blij dat ik bij haar terecht ben gekomen! Hoezo? Lees hieronder mijn verhaal.

Lees meer


2 January 2017

Hanny slaat geen maaltijden meer over

​Na een periode van behandelingen tegen borstkanker kreeg ik door de bestraling een longontsteking. Hiervoor kreeg ik een prednisonkuur van een jaar. Tijdens de chemokuur en de bestraling was ik al wat kilo’s aangekomen, maar van de prednison ben ik in korte tijd nog zo’n 30 kilo aangekomen.

Lees meer


14 December 2016

Mijn darmklachten zijn verdwenen

​‘Ik lijk wel zwanger!’ Daar zit ik dan in de stoel bij Marloes. Mijn eerste diëtist, ik ben de wanhoop nabij. Weken loop ik al rond met een vreselijk opgezette buik. Onderzoeken bij de huisarts leveren (gelukkig) niets op, maar mijn probleem is er nog steeds.

Lees meer